De eerste Dacia Oldtimer komt naar Nederland

Posted on | May 10, 2012 | No Comments

Het is voor elkaar. De allereerste Dacia Oldtimer komt naar Nederland. In de week van 20 mei gaat Gert IJszenga naar Roemenie. Stichting Kinder-Rijk heeft ondertussen een Dacia beschikbaar gesteld in Roemeniƫ en deze wordt door Gert van Iasi naar Cluj-Napoca gebracht. Dacia Nederland is bereid gevonden om vanaf daar het transport op zich te nemen, waarvoor grote dank.

De auto zal ingezet worden in de aanloop naar de rally, w.o. op de Dacia Fandag op 3 juni, waar we op uitnodiging van Dacia Nederland ons mogen presenteren en is beschikbaar voor de teams om in te zetten voor hun pr.

Ook interesse om de Dacia te gebruiken voor uw team? Neem gerust contact op via info@sleutel13rally.nl om de mogelijkheden te bespreken.

 

Voorbeeld rally auto.

Voorbeeld rally auto.

 

Comments

Leave a Reply

 • route v3
 • logo Kinder-Rijk
 • De Sleutel 13 Rally is een initiatief van Stichting Kinder-Rijk. Bestuursleden Gert IJszenga en Raoul Veldink houden zich bezig met de organisatie van het evenement. U kunt Gert bereiken op nummer 06-53646574 en Raoul op nummer 06-26969222. Email: info@sleutel13rally.nl.
 • Contactgegevens

  Sleutel 13 Rally
  (door Stichting Kinder-Rijk)
  Het Veld 17
  2681 JZ Monster
 • Doneer online voor Kinder-Rijk

  Doneer online voor Kinder-Rijk