Veel gedaan in korte tijd!

Posted on | January 14, 2012 | No Comments

Dat was leuk! We zijn ondertussen weer terug in Nederland. We hebben uitgerekend dat uit en thuis 54 uur heeft geduurd. Donderdagochtend hebben we eerst Dacia’s gespot. Dat heeft prachtige plaatjes opgeleverd. Een aantal foto’s vind je op ‘home’. Na een snelle lunch werden we opgehaald om naar de Fencs fabriek (in aanbouw) van Ionut te gaan. Daar stonden 2 Dacia’s klaar voor een fotoshoot. Gert had zijn flitsers en lampen meegenomen.

De volgende afspraak was bij FENCS, een Roemeens/Nederlands bedrijf. Zij gaan ons helpen bij alle formaliteiten. Dat scheelt ons heel veel gedoe. We hebben duidelijke afspraken met ze gemaakt.

Tijdens het diner met Ionut vertelde hij dat we de volgende ochtend een afspraak hadden met Wouter Reijers, de Nederlandse consul in Cluj. Daarnaast hebben we gesproken over taakverdeling, contact met Dacia en de Nederlandse Business Club in Cluj.

Het gesprek met de consul was super, hij heeft zijn medewerking toegezegd. Fantastisch, want hij heeft natuurlijk een enorm netwerk. Over een maand zien hij en Gert elkaar weer, omdat Gert dan een presentatie gaat geven voor de Business Club. Het moet raar lopen als daar niet nog wat extra steun vandaan komt volgens Wouter Reijers.

Grote stappen gezet en leuk om een paar dagen in Roemenië te zijn. Je stapt toch even een andere wereld in. Op naar de volgende stap: teams werven!

Comments

Leave a Reply

 • route v3
 • logo Kinder-Rijk
 • De Sleutel 13 Rally is een initiatief van Stichting Kinder-Rijk. Bestuursleden Gert IJszenga en Raoul Veldink houden zich bezig met de organisatie van het evenement. U kunt Gert bereiken op nummer 06-53646574 en Raoul op nummer 06-26969222. Email: info@sleutel13rally.nl.
 • Contactgegevens

  Sleutel 13 Rally
  (door Stichting Kinder-Rijk)
  Het Veld 17
  2681 JZ Monster
 • Doneer online voor Kinder-Rijk

  Doneer online voor Kinder-Rijk