Voorbereiden in Cluj

Posted on | January 12, 2012 | Comments Off

We zijn een paar dagen in Cluj Napoca in Roemenië om de rally voor te bereiden. Na een voorspoedige vlucht werden we van het vliegveld opgehaald door Ionut. We zijn met hem in contact gekomen via FENCS, één van de partners van ons evenement. Hij is op dit moment druk om een nieuwe fabriek te openen waar rvs machines worden gemaakt.

Onze tassen hebben we achter gelaten in ons appartement. Tijdens het eten hebben we besproken hoe de komende dagen eruit gaan zien en wat Ionut voor ons kan betekenen. Ionut gaat onder voor ons uitzoeken hoe het zit met verzekeringen, export kentekens en dat soort zaken. Daarna zijn we het nachtleven van Cluj ingedoken. Onder het genot van een paar glaasjes wij hebben we plannen gesmeed en mooie nieuwe acties bedacht voor Kinder-Rijk.

Vandaag gaan we eerst Dacia’s spotten in het straatbeeld, daarna worden we naar de fabriek van Ionut gebracht. De middag is gevuld met fotograferen in de fabriekshal (daar staan 1 of meerdere Dacia’s klaar) en afspraken.

Een goed begin! We krijgen veel medewerking van verschillende partijen. Wordt een top evenement!

Comments

Comments are closed.

 • route v3
 • logo Kinder-Rijk
 • De Sleutel 13 Rally is een initiatief van Stichting Kinder-Rijk. Bestuursleden Gert IJszenga en Raoul Veldink houden zich bezig met de organisatie van het evenement. U kunt Gert bereiken op nummer 06-53646574 en Raoul op nummer 06-26969222. Email: info@sleutel13rally.nl.
 • Contactgegevens

  Sleutel 13 Rally
  (door Stichting Kinder-Rijk)
  Het Veld 17
  2681 JZ Monster
 • Doneer online voor Kinder-Rijk

  Doneer online voor Kinder-Rijk