Team Edwin, Gerald en Tom glorieuze winnaar Sleutel13Rally!

Posted on | October 21, 2012 | Comments Off

Team Edwin, Gerald, Tom is de winnaar geworden van de Sleutel13Rally. Edwin Zaagman, Gerald van Zutphen, Tom Leusink haalden de eindstreep met het minste aantal stafpunten. De blijdschap was groot bij de winnaars!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het team heeft de volle winst naar zich toegetrokken, ondanks dat het team het heel slecht had getroffen met de Dacia waar zij de rally mee moesten volbrengen. Want ze hebben ongelofelijk veel pech gehad. “Het leek wel of we na ieder uur rijden, weer een uur aan het sleutelen waren om de auto aan de praat te houden”, aldus Edwin Zaagman. Het ging dan ook niet om snel rijden in deze rally, maar om het goed volbrengen van opdrachten tijdens de rit. En daar waren Edwin, Gerald en Tom het best in tijdens de Rally.

De prijsuitreiking vond plaats na een spectaculaire laatste proef in het centrum van Zwolle. De rallyrijders moesten balanceren op een enorme wipwap, die beschikbaar was gesteld door het bedrijf van Gerrit Knol. Dat bleek nog een lastige opgave, maar met veel creativiteit lukte het enkele teams toch wonderwel om de Dacia soms lang te laten balanceren op de wipwap. Daarna volgde de prijsuitreiking door de Roemeense ambassadeur in Nederland.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments

Comments are closed.

 • route v3
 • logo Kinder-Rijk
 • De Sleutel 13 Rally is een initiatief van Stichting Kinder-Rijk. Bestuursleden Gert IJszenga en Raoul Veldink houden zich bezig met de organisatie van het evenement. U kunt Gert bereiken op nummer 06-53646574 en Raoul op nummer 06-26969222. Email: info@sleutel13rally.nl.
 • Contactgegevens

  Sleutel 13 Rally
  (door Stichting Kinder-Rijk)
  Het Veld 17
  2681 JZ Monster
 • Doneer online voor Kinder-Rijk

  Doneer online voor Kinder-Rijk