De eerste Dacia rally auto!

Posted on | June 4, 2012 | Comments Off

Vlak voor pinksteren is Gert IJszenga voor de Sleutel13Rally naar Roemenie geweest om allerlei zaken rond de start te regelen en om de eerste Dacia rally auto naar Nederland te halen.

In Iasi, in het oosten van Roemenië hebben we een partner/sponsor gevonden in het bedrijf Etnis. Een gerenommeerd installatie bedrijf in het oosten van Roemenië. Dit bedrijf zorgt voor de aanschaf van de auto’s, de officiële papieren en te naam stelling, de verzekering en de technische keuring.

We zijn geweldig blij met deze partner want hierdoor is het voor ons mogelijk om alle auto’s aan te schaffen en te garanderen dat alle formaliteiten goed zijn afgehandeld en de auto’s veilig zijn om in te rijden.

Bij aankomst in Iasi had Etnis de eerste auto al geregeld en deze stond fantastisch voor mij klaar. Na de auto voorzien te hebben van de nodige Sleutel13Rally en Kinder-Rijk reclame begon voor mij een fantastische tocht door Roemenië. Een prachtige tocht door de Karpaten en Transsylvanië naar Cluj-Napoca de start locatie van de rally.

Edi Ignat van Etnis Installaties met de rally auto voor zijn bedrijf.

 

 

 

 

Comments

Comments are closed.

 • route v3
 • logo Kinder-Rijk
 • De Sleutel 13 Rally is een initiatief van Stichting Kinder-Rijk. Bestuursleden Gert IJszenga en Raoul Veldink houden zich bezig met de organisatie van het evenement. U kunt Gert bereiken op nummer 06-53646574 en Raoul op nummer 06-26969222. Email: info@sleutel13rally.nl.
 • Contactgegevens

  Sleutel 13 Rally
  (door Stichting Kinder-Rijk)
  Het Veld 17
  2681 JZ Monster
 • Doneer online voor Kinder-Rijk

  Doneer online voor Kinder-Rijk